Events + Training

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success. This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

Activator Sessions

IMG 9270

Activator Caffeine Adventure #22

When: 17 Aug 2017 2:00 PM - 6:30 PM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph Street, Christchurch CBD

How Long: 5 hours

IMG 9286

Brainstorming Group

When: 3 Aug 2017 5:30 PM - 7:00 PM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph St

How Long: 2 hours

CA 16

Activator Caffeine Adventure #21

When: 4 May 2017 9:30 AM - 3:00 PM

Where: Awesome HQ, 192 Saint Asaph Street

How Long: 6 hours

startup 594091 1920

Activator Caffeine Adventure #19

When: 17 Feb 2017 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Awesome HQ. 192 St. Asaph Street Christchurch

How Long: 7 hours

15

Activator Caffeine Adventure #18

When: 19 Jan 2017 12:00 PM - 3:00 PM

Where: Awesome HQ. 192 St. Asaph Street Christchurch

How Long: 3 hours

IMG 9265

Activator Caffeine Adventure #17

When: 12 Dec 2016 12:00 PM - 3:00 PM

Where: Awesome HQ- 192 St Asaph street, Chrisrtchurch

How Long: 3 hours

TLC

The Launch Club Half Day

When: 8 Nov 2016 9:00 AM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus, 100 Manchester Street

How Long: 5 hours

CA 16

Activator Caffeine Adventure #16

When: 1 Nov 2016 1:30 PM - 5:30 PM

Where: Awesome HQ, 192 Saint Asaph Street, Chch, NZ

How Long: 4 hours

15

Activator Caffeine Adventure #15

When: 14 Oct 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Awesome HQ - 192 St. Asaph Street, Christchurch, 8

How Long: 7 hours

pens and paper

Activator Caffeine Adventure #14

When: 16 Sep 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Awesome HQ - 192 St. Asaph Street, Christchurch, 8

How Long: 7 hours

Pitch Perfect

Perfect Your Pitch // Pitch Workshop: SOLD OUT

When: 8 Sep 2016 5:00 PM - 7:30 PM

Where: GreenHouse, 146 Lichfield Street, Christchurch

How Long: 3 hours

tlc zine cover

The Launch Club Workshop: Customer Discovery SESSION TWO

When: 5 Aug 2016 11:30 AM - 1:30 PM

Where: Awesome HQ (192 St. Asaph Street)

How Long: 2 hours

tlc zine cover

The Launch Club Workshop: Customer Discovery

When: 4 Aug 2016 11:30 AM - 3:00 PM

Where: Awesome HQ (192 St. Asaph Street)

How Long: 1 day

HQ

Activator Caffeine Adventure 13

When: 15 Jul 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Awesome HQ

How Long: 7 hours

771605 358541 34

The Launch Club: Validating Your Idea

When: 15 Jun 2016 5:30 PM - 7:30 PM

Where: GreenHouse (146 Lichfield Street)

How Long: 2 hours

ACA

Activator Caffeine Adventure #12

When: 12 May 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Black & White Coffee Cartel - 83 Victoria Street

How Long: 7 hours

tlc zine cover

The Launch Club Workshop: SOLD OUT

When: 14 Apr 2016 5:00 PM - 7:00 PM

Where: GreenHouse (146 Lichfield Street)

How Long: 2 hours

Startup Activator 2

Activator Caffeine Adventure #4

When: 28 Jan 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Kadett Cafe (371 St. Asaph Street)

How Long: 7 hours

1 2

← Back to Events